Som kvinde må du finde din personlige stil i moden Leave a comment

Den hurtige modetrend som vi er omgivet af, gør det svært at tilpasse sin personlige modestil i et afslappet tempo der samtidig følger de nye trends. Moden har taget rigtig meget fart gennem de senere år, og ofte forekommer modetrends at skifte på månedsbasis efterhånden, og ens type og stil kan ikke skifte så ofte.

Her får du nogle ideer til at følge trenden, så du slipper for at lave fejlkøb af modetøj og andet som måske slet ikke passer til hverken din tone, type eller stil. Brug disse små tips i hverdagen, for selvom du nok ikke ændrer alting i løbet af en uge, vil små daglige vaner være med til at skabe din egen personlige modestil over tid.

Din stil

Som det første og ret logiske, skal du finde ud af, hvad der ligger indenfor dine præferencer i stil. Det duer ikke at vælge noget modetøj, som du i bund og grund slet ikke kan lide, for tøj gælder det også om at have det godt i.

Hvis du skal finde accessories og vil fremstå som den selvstændige og moderne danske kvinde, er Gestuz modetøj eller Nunoo Alimakka et populær brand indenfor tasker i den feminine og rå stil, der netop giver dig et moderne udtryk.

Vi bliver ret ofte påvirket udefra om, hvad vi skal købe. Og det ender ofte også i dumme fejlkøb. Det sker for vi ikke var ærlige overfor os selv, og lod os påvirke af de ydre omstændigheder til købet.

Skal passe til din hverdag

Når du har fundet din smag, skal det selvfølgelig også passe ind i hverdagen. Hvad hjælper det, at du finder det lækre og sexet tøj, hvis du ikke rigtig kan bruge det i dagligdagen på kontoret, som underviser, skole eller anden beskæftigelse.

Gør op med dig selv hvordan stilen i din hverdag er, og her er det både arbejde og fritid. Og så er du kommet rigtigt langt med at skabe den gode modestil som kvinde.

Praktisk

Tøjet skal også kunne fungerer til de forskellige årstider.

Hvis du ønsker den høje kvalitet og gerne vil holdes varmen, skal du overveje at købe kvalitets brands som Parajumpers der både giver eksklusiv stil, men også fremstiller tøj hvor du f.eks. holder varmen gennem selv den kolde vinter.

Kroppen

Det sidste du skal tage med i dine overvejelser, er din kropsbygning. Vær ærlig overfor dig selv og hvordan du ser ud, for det hjælper ikke at købe hverken for stort eller småt, fordi spejlet på væggen måske ikke passer ind i din forestilling af kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *